NL FR EN

Joshua

Joshua D’hondt (1980°, Belgium), freelance fotograaf, gespecialiseerd in journalistieke familie- en huwelijksfotografie.

MEER OVER JOSHUA

Stijl

Mijn stijl is te omschrijven als spontaan, journalistiek, met grote aandacht voor kleine momenten, gebaren en mensjes'. Het is mijn bedoeling om jullie dag zo eerlijk en volledig mogelijk in beeld te brengen, zonder poseren, zonder ingrijpen. Vrienden en familie zijn belangrijk voor jullie, en de nadruk van jullie viering ligt op de liefde, plezier en vriendschap, traditie en decoratie zijn fijn, maar niet essentieel. Jullie vieren uitbundig en enthousiast, of heel intiem en fijn, maar altijd vanuit het hart.

'Ik voel me ongemakkelijk bij het idee gefotografeerd te worden'.

Je bent niet alleen! Ik fotografeer zonder ingrijpen of poseren, en hoewel ik vaak dichtbij kom, blijf ik discreet en meestal onzichtbaar.
Gefotografeerd worden is ook 'loslaten', mij het vertrouwen geven om jullie op een eerlijke, en mooie manier in beeld te brengen.

Perfectie.

Imperfectie, kleine grappige en onzichtbare momenten doen mijn hart sneller slaan. Eigenzinnige bruidskindjes, gescheurde kostuumbroeken, stormwind, extreme hitte, het zijn maar enkele zaken die je niet inplant…Ik fotografeer jullie dag zoals hij ontvouwt, heerlijke imperfectie maakt daar deel van uit.

Foto's.

De foto’s worden opgeladen in een online galerij, waar ze een jaar voor jullie beschikbaar zijn. Foto’s zijn beschikbaar voor download in hoge resolutie, en kunnen worden gedeeld met familie en vrienden. In deze zelfde handige webgalerij kunnen jullie ook favorieten kiezen voor het fotoboek.

KLIK DOOR